Je ware liefde vinden met een blind date in een Escape Room

datenescape roomescdatenvalentijnvalentijnsdag Gerelateerd

Oké, dat je je ware liefde vindt is natuurlijk niet gegarandeerd. Maar je kunt nu in ieder geval een poging wagen! Escaperoom Eindhoven biedt je de mogelijkheid een blind date te hebben in één van hun Escape Rooms.

Op Valentijnsdag en de zondag daarna zal het plaatsvinden, dan opent Escaperoom Eindhoven haar deuren om vervolgens zes singles hier weer achter op te sluiten. Aan de hand van enkele vragen worden deze singles ingedeeld in groepen van zes. Deze groep leert elkaar direct kennen doordat ze zullen moeten samenwerken om te ontsnappen.

Geen pijnlijke stiltes

Escaperoom Eindhoven hoopt de singles, door ze direct voor de leeuwen te gooien te behoeden van de “awkward silences” die bij een reguliere date nog wel eens willen vallen. De perfecte ijsbreker.

Ze zei ja!

Het EscDaten is geïnspireerd doordat er eerder dit jaar een huwelijksaanzoek plaatsvond in één van de Escape Rooms van de Oude Rechtbank. Kim Kluijtmans, één van de bedenkers van het concept, noemt het dan ook “de ideale ijsbreker”.

Kosten en aanmelden

De kosten bedragen €14,- euro per persoon, wat goedkoop tot normaal is voor een Escape Room. Je kunt er alleen naar toe gaan maar je bent ook welkom met je beste single vriend(in). Meer instructies voor aanmelding kun je lezen in onderstaande Facebook post.

Van de organisatie begrepen wij dat er inmiddels al meer dan 125 aanmeldingen zijn binnengekomen. Wanneer blijkt dat de aantallen te groot worden voor het beschikbaar aantal kamers zullen er extra data kom waarop je kunt EscDaten. En bij succes kan het zomaar een terugkerend dingetje worden.

Dan rest ons de vraag: “Wat Doe jij, deze Valentijn?”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.