Port Santa Alicia

Port Santa Alicia in het kort:

Aantal kamers

1 kamers

Het wapperen van de zwarte vlag, de verbazing, het aanzicht van vergane glorie….
De gure mist komt je tegemoet, net zoals de rottende alcohol lucht, hier moeten we zo snel mogelijk weg voordat Kapitein Blackbeard terug is!

ESCAPISTS TIP: Zin in een verkleedfeestje? Is jouw groep geheel verkleed als piraat? Dan krijg je 5% korting!

Escape Rooms op deze locatie

Port Santa Alicia

Status: Geopend

Te spelen in het
NederlandsEnglish
Speelduur

60 min.
Aantal spelers
3-6 spelers
Aanbevolen leeftijd

Vanaf 12 jaar
Ontsnappingspercentage

46%
Acteurs

Onbekend
Piraten
Het verhaal

Port Santa Alicia is dé enige echte Pirate Escape Room van Breda. Gelokaliseerd op de inspirerende broedplaats voor creatieve ondernemers, STEK! Naast Belcrum Beach. Met de grauwe look van een braakliggend terrein zorgt STEK voor de ultieme sfeer voor deze Pirate Escape Room.

Uiteraard is dit niet zomaar een escape room. Port Santa Alicia zorgt met haar spannende thema en onverwachte ruimtes voor heel wat spannende momenten. Zorg dat je gekleed bent op het seizoen, want een storm schuilt achter elke hoek.
Het is de 18e eeuw, het zijn de jaren 1716 – 1718, het decennium waarin de zeven zeeën beheerst werden door de Engelsman Edward Teach. Ook wel Kapitein Blackbeard genoemd. Desondanks dat Kapitein Blackbeard maar 38 jaar oud is geworden wist hij toch heel wat buit te maken. Tijdens een rooftocht van 18 maanden wist hij maar liefst 20 schepen te kapen!

In het najaar van 1718 werd de “Queen Anne’s Revenge” door twee regerings-schepen vlakbij Ocracoke Creek in Nort Caroline ingesloten. Kapitein Blackbeard werd tijdens het gevecht gedood. Luitenant Robert Maynard zou de genadeklap gegeven hebben, nadat er al vij maal op Blackbeard geschoten was. De genadeklap waren 20 messteken. Zijn hoofd werd afgehakt en op de boeg gehangen als trofee. Zijn jullie klaar voor waarheid? Zijn jullie klaar voor de piraat die opnieuw wereldfaam ontving tijdens zijn avonturen in de film Pirates of the Caribbean? Zijn jullie klaar voor Kapitein Blackbeard?

Faciliteiten op locatie

Achteraf beelden bekijken
Onbekend
Fotomomentje
Ja
Loungeruimte
Onbekend
Toilet
Onbekend
Eten & Drinken
Onbekend
Geschikt voor minder validen
Onbekend
Parkeermogelijkheden binnen 100 meter
Ja, gratis parkeren
Vanaf €14,50 per persoon
Boek nu
Veilingkade 9
Breda 4815 HC NB NL
Bekijk route

Beoordeel en schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.